Meer comfort en lagere energiekosten met Hero Balancer

Over Hero Balancer

Hero Balancer zorgt voor een optimale afstemming van de warmtevraag in jouw gebouw. Dit doen wij onder andere in scholen, showrooms, appartementencomplexen, kantoren en zorginstellingen. De slimme regeling van Hero Balancer stemt voortdurend de opgewekte warmte af op het energiegebruik van de bewoners en het gebouw. Hierbij maakt de regeling gebruik van voorspellingen en patronen en vooral van heel veel data.
Data combineren

Data combineren

Hero Balancer koppelt aan jouw bestaande klimaatinstallatie. Dit doen onze engineers met een regelaar die de bestaande klimaatinstallatie elke vijftien minuten uitleest en aanstuurt. Ook plaatst Hero Balancer draadloze LoRa-sensoren in jouw pand om ruimtetemperaturen te meten. Zo kunnen wij de zones in jouw gebouw nauwkeuriger aansturen. Daarbij krijg jij inzicht in de temperaturen in jouw pand via onze app. Wij combineren de lokale weersvoorspelling met data uit je gebouw om de warmtevraag in de toekomst goed vast te stellen. Dit doen wij aan de hand van temperatuur, zonintensiteit, bewolking en windsnelheid en -richting.

Digitale huismeester

Hero Balancer is een digitale huismeester waarbij de gebruiker centraal staat. Zo sturen wij jouw installatie proactief aan op aanwezigheid, binnentemperatuur en de weersverwachting in plaats van reactief op de buitentemperatuur. Wij zorgen ervoor dat de verwarmingsinstallatie voor jou gaat zorgen en niet andersom.
Vewarmingsdokter
Inzicht

Inzicht voor iedereen

Hero Balancer biedt de installateur kosteloos een dashboard wanneer haar klanten gebruik maken van de regeltechniek van Hero Balancer. Het Hero dashboard biedt inzicht in en controle over de klimaatinstallaties ongeacht het fabricaat van de originele regeltechniek. 

Hero koppelt met élk soort installatie

Hero Balancer koppelt met elk merk en type regeltechniek. 

De Hero voegt het meest toe voor installaties met een (cascade)regelaar maar is ook zeer geschikt voor gebouwen met een gebouwbeheersysteem.

Een Hero Balancer voor jouw installatie? Neem contact met ons op of kijk op de website Hero Balancer.

Inzicht
Hero Balancer intro

Behoud van uw installatie

Om de installatie na reiniging en inregelen optimaal te laten functioneren zullen wij een magneetfilter en een ontluchter/ ontgassers monteren en zo nodig waterbehandeling toepassen.

De installatie kunnen wij periodiek voor u controleren om eventuele nieuwe vervuiling en corrosie voor te zijn.

Offerte op maat?

Wilt u een afspraak of offerte op maat? Neem gerust contact met ons op.

Wij werken in heel Nederland en België.